Začetnik

Ocene, debate, težave, servisi in drugo o replikah, ostali opremi in trgovinah (javno).

Odgovori
matač

Pozdravljeni, sem začetnik v Airsoftu, in me zanima katero električno repliko bi mi priporočali za začetnika ?

Sam sem razmišljal nekaj takega. https://gunfire.com/en/products/jg06 ... 562.html

Prosim za resne odgovore in pomoc,
Hvala, Matač

Uporabniški avatar
UrosJ

hej..nekaj podobnega se nahaja v klubo..probaj tisto prv pa bos videl kak ti odgovarja..definitivno pa je boljse da prasas preden kupis :)

matač

Dobro hvala! Bom sprobal, zanima me mnenje izkušenih kaj je za začetnike najboljše do neke zmerne cene:)

Hvala

Uporabniški avatar
Saurone
Site Admin

Pozdravljen,

jaz priporocam, da najprej obisces nas treninig. Tako bos lahko videl in preizkusil razlicne replike. Si razmisljal tudi o kaksnih AR15 (M4/M16) ali AK (AK47/AK74) replikah? Ce si, potem ti za AR15 priporocam proizvajalca Specna arms, za AK47/74 pa proizvajalca Cyma. Seveda je veliko drugih opcij in je vse odvisno od tvojega okusa in stila igre. Najboljse informacije bos dobil na terenu, kjer bos lahko govoril z razlicnimi ljudmi in tudi videl razlicne replike.

Ce si dokaj resen ti priporocam, da si kupis repliko srednjega razreda (okoli 200 eur). Veliko ljudi si vzame "zacetne" replike za okoli 80-100 eur in kasneje ugotovijo, da niso tako dobre (problem z vzdrzljivostjo ali nezmoznost nadgradnje) in nato dokaj hitro zelijo menjati za kaj boljsega.

Lep pozdrav,
Saurone

matač

Sem razmišljal tudi M4 replike, torej bom prisel prvo na trening preden bom kaj kupil.

Hvala
Lp, Matic

matač

Se mate mogoce kaki drugi nasvet za zacetnika?

Uporabniški avatar
UrosJ

najbolje je da gres na trening ter vidis kak poteka igra kaksno opremo in replike se uporabljajo..glede infota pa na samem terenu sproti sprasujes..ce bos pa resen pa pol vzemes nekaj "boljsega" kot je napisal visje..priporocam pa da probas to kaj si dal link ter kasneje m4 da vidis dejansko razliko katero ti jaz z besedami ne morem opisat :D

Odgovori